НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

Националниот сојуз на лица со телесен инвалидите на Македонија - Мобилност Македонија доби бројни прашања од членовите во врска со дилемите дали да се вакцинираат против Ковид-19 или не, а согласно нивната здравствена состојба, дијагнозата на заболувањето и терапијата која ја користат. Во обид попрецизно да им одговориме, одлучивме да консултираме стручни лица од областа на медицината. Му се заблагодаруваме на Доц. д-р. Иван Барбов, директор на Клиника за неврологија при Клинички Центар „Мајка Тереза“ - Скопје за одвоеното време и корисните информации кои ги сподели со нас и нашите членови.