НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

 

LogoНационалниот сојуз на лица со телесен инвалидитет на Македонија – Мобилност Македонија, ги повикува членовите кои имаат потреба од следните додатоци на ортопедски помагала:

  • - електричен додаток за инвалидска количка (ELECTRIC WHEELCHAIR HANDCYCLE);
  • - силиконски лајнери за подколени и надколени протези;
  • - доплата на партиципација на члевли со повишување над 6цм;

          до 31.08.2018 година да аплицираат на e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

          Податокот ни е потребен заради обезбедување на средства за нивна набавка. Доколку сојузот обезбеди наменски средства, ќе бидат изготвени посебни критериуми за набавка и доделување на горе наведените додатоци на ортопедските помагала во количина за кои ќе бидат обезбедени средствата, за кои лицата што аплицирале дополнително ќе бидат известени.

          Вашата апликација треба да ги содржи следниве податоци: име и презиме, дијагноза, возраст, контакт (моб. телефон, адреса и e-mail).