НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

 

slavejlogoЦентарот за ортотика и протетика „СЛАВЕЈ“ од Скопје на 02.12.2017 година во ДХО „Даре Џамбаз“ за членовите на Мобилност Македонија организираше настан по повод одбележувањето на 3 Декември - Меѓународниот ден на лицата со инвалидност, стендап комедија со Весна Петрушевска, проследена со коктел забава и дружење.

Мобилност Македонија изразува голема благодарност до директорот на „Славеј“, Горан Чаловски за овој прекрасен гест на кој со солзи од смеа уживаа стотина членови на нашиот сојуз.